Bouwoplevering schoonmaak – Schoonmaakbedrijf Don van Erven

Bouwoplevering schoonmaak

De bouwoplevering schoonmaak is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de oplevering van een nieuw gebouwd project.

Wij zorgen er voor dat, nadat wij de schoonmaak van het nieuwbouw project gedaan hebben, alle bouwstof, verfresten en kitresten uit het pand verdwenen zijn. Onze professionals zorgen voor schone vloeren, wanden, vensterbanken, plafonds en sanitair. En laten we ook de glasbewassing niet vergeten!

De schoonmaak na oplevering van een project is ook belangrijk na renovatie of verbouwing.
Ook na renovatie of verbouwing is de schoonmaak van een project een serieuze zaak. Denk aan afval, stickers, cementsluiers op tegels en vensterbanken, het opruimen van grof vuil in de eindfase van een verbouwing en het weer in gebruik nemen van het meubilair.

Bouwketen

Wat wel eens vergeten wordt zijn de bouwketen. Dat zijn toch ruimten waar mensen in werken, eten en vergaderen. Voedselresten zorgen voor ongedierte, die op hun beurt weer de nodige ziekten verspreiden. Dat is te voorkomen door uw bouwketen bijvoorbeeld wekelijks te laten reinigen.

Uiteraard op het tijdstip dat het u schikt! Dus ook in de avonden of weekeinden.

Laat ons maar zorg dragen voor een schoon en gebruiksklaar pand. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en op de hoogte van de laatste regels en technieken. Wij hebben drie generaties lang ervaring op het gebied van bouwoplevering schoonmaak dus om de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken.
Uiteraard staan wij ook voor u klaar om na de bouwoplevering schoonmaak het opgeleverde project periodiek schoon te houden voor u en uw medewerkers.
Bouwoplevering Schoonmaak

Ja! Ik wil graag een offerte aanvragen voor de schoonmaak na oplevering van een project.