Schoonmaakbedrijf Bussum

Schoonmaakbedrijf Don van Erven

Onderhoud

Gevelreiniging

Tapijtreiniging

Glazenwasserij

Vloeronderhoud
tapijt reinigen

Diensten van Schoonmaakbedrijf Don van Erven

sanitair service Don van Erven

Diensten

Dagelijks en periodiek onderhoud van scholen, kantoren, huizen, bedrijven, fabrieken, trappenhuizen, et cetera.

Schoonmaak Don van Erven

Offerte

Door onze jarenlange kennis en praktijkervaring kunnen wij een passende offerte maken. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Ja! Ik wil graag meer informatie en een offerte aanvragen voor schoonmaakdiensten.

Kantoren schoonmaken


Kantoren schoonmaken

Het schoonmaken van kantoren moet professioneel gebeuren zodat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving waarnemen. Omdat binnen organisaties andere prioriteiten gelden is het goed om het schoonmaken van kantoren en andere bedrijfsruimten aan schoonmaakprofessionals uit te besteden.

Lees hier meer over onze dienst kantoren schoonmaken.


Taptijtreiniging

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten reinigen wij tapijten. Tapijtreiniging zorgt voor een schoon tapijt en dat heeft een meerwaarde in een bedrijfspand of woning. Naast het feit dat u een mooi tapijt krijgt zorgt dit voor optimale hygiëne (vooral voor mensen met ademhalingsproblemen).

Lees hier meer over onze dienst tapijt reinigen.

Tapijt reinigen
Ramen schoonmaken


Glasbewassing

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten professionele glasbewassing. Glasbewassing zorgt voor schoon glas en dat geeft een meerwaarde aan een object en werkomgeving. Iedereen vindt het prettiger om zowel van binnen naar buiten en van buiten naar binnen door schoon glas te kijken.

Lees hier meer over onze dienst glasbewassing.


Gevelreiniging

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten professionele gevelreiniging. Er zijn diverse soorten gevels van o.a. steen, metaal en kunststof. Wat bij het ene materiaal goed reinigt is funest voor het andere materiaal. Al drie generaties lang hebben wij ervaring met gevelreiniging.

Lees hier meer over onze dienst gevelreiniging.

Sanitair-service


Sanitair service

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten professionele sanitair service. Onze sanitair servicemedewerkers zijn betrokken met de klant en de klant kan periodiek rekenen op bezoek van onze sanitair servicemedewerker. Het doel is dat de sanitaire ruimtes in orde zijn en dat er altijd schone handdoeken, toiletpapier en dergelijke zijn.

Lees hier meer over onze dienst sanitair service.


Vloeronderhoud

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten professionele vloeronderhoud. Het goed schoonmaken en onderhoud van vloeren is erg belangrijk. Maar het onderhoud van vloeren vraagt ook specialistische kennis van zaken. Om wat voor soort vloeren gaat het? Hoe moeten de vloeren behandeld worden?

Lees hier meer over onze dienst vloeronderhoud.

Vloeronderhoud
Bouwoplevering Schoonmaak


Bouwoplevering schoonmaak

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten professionele bouwoplevering schoonmaak. De bouwoplevering schoonmaak is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de oplevering van een nieuw gebouwd project. Wij zorgen er voor dat, nadat wij de schoonmaak van het nieuwbouw project gedaan hebben, alle bouwstof, verfresten en kitresten uit het pand verdwenen zijn.

Lees hier meer over onze dienst bouwoplevering schoonmaak.


Ontruimingen

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten professionele ontruimingen. Ontruiming van een woning of bedrijfspand laten wij efficiënt en geruisloos verlopen. Nadat wij op locatie zijn geweest om de ruimte en werkzaamheden te bekijken brengen wij een offerte op maat uit.

Lees hier meer over onze dienst ontruimingen.

Calamiteiten-bussum


Calamiteitenservice

Voor zowel zakelijke als particuliere cliënten calamiteitenservice. Je moet er niet aan denken: brand, waterschade of inbraak. Maar het komt voor. Goed om te weten dat wij er dan voor u zijn. Kunt u bezig zijn met waar u goed in bent terwijl wij voor u opruimen en ons best doen om de schade te beperken.

Lees hier meer over onze calamiteitenservice.

Ongediertebestrijding
Spinnen bestrijding
Tijdelijk inhuren personeel

Ja! Ik wil graag meer informatie en een offerte aanvragen voor schoonmaakdiensten.

Call Now ButtonBel direct