• Schoonmaakbedrijf het Gooi

Kantoren schoonmaken

Schoonmaak kantoren

Schoonmaakbedrijf Don van Erven

’t Gooi en omstreken, Bussum, Naarden, Hilversum, Huizen, Gooise Meren.

Kantoren schoonmaken

Het schoonmaken van kantoren moet professioneel gebeuren zodat uw personeel en bezoekers een schone en frisse omgeving waarnemen. Omdat binnen organisaties andere prioriteiten gelden is het goed om het schoonmaken van kantoren en andere bedrijfsruimten aan schoonmaakprofessionals uit te besteden.

Ervaring

Met 3 generaties ervaring in kantoren schoonmaken zijn wij voor zowel de particuliere als de zakelijke markt een ervaren partner. Wij opereren met gediplomeerde medewerkers in ’t Gooi en omstreken, Almere, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort.

Duidelijke communicatie

Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt zodat beide partijen weten wat er te wachten staat. Bij Schoonmaakbedrijf Don van Erven zult u merken dat wij duidelijk en helder zijn in het nakomen van onze afspraken.

Schoonmakers

Onze schoonmakers hebben allemaal certificaten en zeer ruime ervaring in schoonmaken van kantoren.

Flexibel

Schoonmaakbedrijf Don van Erven is flexibel en denkt graag met u mee waar nodig.

Offerte aanvragen voor kantoren schoonmaken

Klik op offerte aanvragen om een afspraak met ons te maken. Wij komen bij u op locatie om de wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens doen wij u een passend voorstel wat zal leiden tot een helder plan van aanpak.

Schoonmakers van kantoren

Maar wij maken ook schoon in scholen, (medische) praktijken, horecagelegenheden en bouwplaatsen. Ook andere diensten zoals ramen lappen, vloeren reinigen, calamiteitenservice, ongedierte bestrijden en ontruimingen behoren tot onze specialiteiten.

Ja! Ik wil graag een offerte op maat aanvragen voor het schoonmaken van kantoren.

Schoonmaakbedrijf Bussum – Naarden – Hilversum – Huizen – het Gooi – Gooise Meren

Kantoren schoonmaken – Tapijtreiniging – Glasbewassing – Gevelreiniging – Sanitair service – Ontruimingen – Ongediertebestrijding – Periodiek schoonmaakonderhoud – Calamiteitenservice – Vloeronderhoud – Bouwoplevering schoonmaak 

Call Now ButtonBel direct